Crvena zvezda gostuje Radu na Banjici

Izvor: TV Arena Sport, 17.Okt.2015, 05:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda gostuje Radu na Banjici

Ekipa Rada ce u 14. kolu Superlige Srbije dočekati fudbalere Crvene zvezde. Zvezda gostuje na Banjici na stadionu "Kralj Petar I", prvi put posle 5 godina.

Rad nije pobedio Zvezdu u ligi već 20 godina, ali je nekoliko puta uspeo dođe nerešenog rezultata na domaćem terenu. Trener domaćih, Milan Milanović očekuje pun stadion, dobru atmosferu i interesantnu utakmicu.

Fudbaleri Rada su do sada uzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << 13 bodova i to četiri u duelima sa Partizanom i Vojvodinom u gostima. S toga se očekuje da rezultat bude povoljan po domaćina, kažu u taboru "građevinara". Domaćin će biti oslabljen neigranjem Nemanje Arsenijevića zbog kartona, a Dejan Babić i Miloš Obradović su povređeni već duže vreme.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.