Crvena zvezda esports ušla u PES svet

Izvor: B92, 20.Jan.2020, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda esports ušla u PES svet

Crvena zvezda esports formirala je svoju Pro Evolution Soccer sekciju.

Nakon popularnih igara poput League of Legends, FIFA, Heartstone, na red je došla još jedna fudbalska simulacija, naročito omiljena među igračima u Srbiji, a to je PES.

Posle osvajanja najvećeg balkanskog League of Legends takmičenja, EBL-a, učestvovanja na prestižnom EU Mastersu, velikih uspeha igrača na online i LAN Heartstone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i FIFA turnirima, Crvena zvezda se odlučila na novi korak i ulazak u svet PES-a.

Prema rečima sekretara kluba Miloša Krivokapića, Crvena zvezda esports je angažovala Stefana Tanaskovića, jednog od najboljih PES igrača u Srbiji, a u planu su još neka dobro poznata imena kao što je Đorđe Milićević.

Obojica imaju veliko iskustvo igranja LAN i Onlajn formata turnira, a iza njih su brojni uspesi na domaćoj i inostranoj sceni, pa nema sumnje da će predstavljati pravo pojačanje za buduća učešća na brojnim turnirima.

Cilj kluba je učestvovanje u trećoj sezoni prestižne e Fudbal Pro lige, takmičenja u kome se nadmeću najveći sveski klubovi poput Barselone, Mančester Junajteda, Arsenala i Juventusa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.