Crvena zvezda dovodi Argentinca pred okršaj sa Jang Bojsom

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda dovodi Argentinca pred okršaj sa Jang Bojsom

Crvena zvezda biće jača za Argentinca Matea Garsiju. U pitanju je 23-godišnji krilni fudbaler koji dolazi iz Las Palmasa. Crveno-belima se žuri jer do petka u ponoć moraju da prijave fudbalere za dvomeč sa Jang Bojsom u poslednjem kolu kvalfiikacija za Ligu šampiona. Ipak, klub može da ostavi i jedno džoker mesto do ponedeljka u ponoć.
Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će za Garsiju da izdvoji između 1,5 i dva miliona evra. Ovaj fudbaler rođen je u Kordobi pre 22 godine gde je načinio prve fudbalske korake u klubu Instituo iz tog grada. Dve godine je igrao za seniorsku ekipu, a onda se 2016. preselio u Las Palmas.
Naredne godine španski klub ga je poslao na pozajmicu u Osasunu, a onda u Alkorkon. Prošle sezone je igrao za Aris. Za klub iz Soluna je odigrao 32 utakmice, postigao je 11 golova i imao jednu asistenciju.

The post Crvena zvezda dovodi Argentinca pred okršaj sa Jang Bojsom appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda našla krilo - Uskoro stiže Argentinac! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019

Argentinski fudbaler nadomak Crvene zvezde...Poznato je da Crvena zvezda traga za krilnim igračem, možda čak i za igračem koji igra na poziciji klasičnog napadača imajući u vidu potencijalni odlazak Milana Pavkova ili Ričmonda Boaćija...Ipak, više se aktuelni šampion Srbije usredsređuje na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.