Crvena zvezda dočekuje Zadar

Izvor: RTS, 09.Dec.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda dočekuje Zadar

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Zadra u utakmici 10.kola ABA lige. Meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje u 19.00, a domaćini se nadaju da će nastaviti seriju pobeda u ABA ligi.
Tim Crvene zvezde je od utorka u punom sastavu i očekuju da će nastaviti seriju pobeda i protiv ekipe Zadra, vrlo nezgodnog protivnika koji je dosadašnje pobede ostvario upravo na gostovanjima. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Crveno-beli su u poslednjoj utakmici pre pauze savladali ekipu Partizana i ostali jedina neporažena ekipa u regionalnom takmičenju, a duel sa Zadranima dolazi nakon skoro jednomesečnog „odsustva" sa domaćeg parketa.
Večerašnji duel će crveno-belima, osim takmičarske utakmice, biti i odlična i prava priprema za meč koji će u sredu igrati sa Brešom u Evrokupu.
U narednom periodu košarkaše Crvene zvezde očekuju mečevi sa Brešom, Megom, Galatasarajem, Cibonom...dok će kalendarska 2018.godina biti završena novim trećim ovosezonskim duelom protiv ekipe Budućnosti 30.decembra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezdin povratak kući posle tri nedelje, stiže redovna mušterija

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2018

Više od tri sedmice prošle su otkako je Crvena zvezda odigrala poslednju utakmicu u dvorani Aleksandar Nikolić – doduše, bila je i dvonedeljna reprezentativna pauza –, povratak na domaći teren obeležiće dolazak redovne mušterije – Zadra (TV Arenasport, 19.00). Crvenoj zvezdi dobro je došao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.