Crvena zvezda - Jovančić će biti prvo, ofanzivni vezista drugo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda - Jovančić će biti prvo, ofanzivni vezista drugo pojačanje!

Dosta toga je poznato kada se radi o potencijalnim pojačanjima Crvene zvezde.

Crvena zvezda je od završetka sezone u proteklih nekoliko dana ostala bez Mičela Donalda, Damijana Le Taleka, Dušana Anđelkovića, Luke Adžića (Anderleht) i Luke Ilića (Breda), ali radi se odavno već na temu dolazaka u redove novog šampiona.

Pojačanje će definitivno biti Dušan Jovančić koji bi uskoro trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bude i ozvaničen, a danas "Žurnal" prenosi da bi pojačanje trebalo da bude i Dejan Meleg i da tu nema ništa sporno.

Crvena zvezda ima reč da će Meleg potpisati, ali tek kada bude raskinuo ugovor sa Kajzerijem što ne bi trebalo da bude nikakav problem.

Nije jedini koji bi iz Turske mogao put Ljutice Bogdana, pominjali su se prethodnih dana Milan Jevtović i Nikola Stojiljković.

Od Slobodana Medojevića sigurno neće biti ništa kada se radi o njegovom povratku u srpski fudbal, karijeru će nastaviti u nekom od klubova u inostranstvu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jovančić prvo, vezista drugo pojačanje!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2018

Crvena zvezda je od završetka sezone u proteklih nekoliko dana ostala bez Mičela Donalda, Damijana Le Taleka, Dušana Anđelkovića, Luke Adžića (Anderleht) i Luke Ilića (Breda), ali radi se odavno već na temu dolazaka u redove novog šampiona...Pojačanje će definitivno biti Dušan Jovančić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.