Kaluđerović iskalio bes na Čačanima

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaluđerović iskalio bes na Čačanima


Poznati su svi četvrtfinalisti Kupa Srbije. Crvena zvezda i Partizan nisu imali problema da pred svojim navijačima obezbede prolaz među osam najboljih timova. Najpre su crno-beli lako odradili posao protiv člana Prve lige, Proletera iz Novog Sada (3:0), a potom su isto učinili i crveno-beli na Marakani u duelu sa čačanskim Borcem (4:0).

Vojvodina se prilično namučila protiv srpskoligaša Srema u Jakovu. Posle 90 minuta bilo je pregršt uzbuđenja (2:2), a na penal ruletu više sreće imali su Novosađani. Penali su bili srećni i za dva prvoligaša, koji su uspeli da eliminišu ekipe iz Jelen Super lige. Teleoptik je slavio u Smederevu, dok je Sinđelić iz Niša iz daljeg toka takmičenja izbacio trenutno trećeplasirani tim u Srbiji, ekipu Rada.
Spartak Zlatibor voda je slavila u Lazarevcu protiv Kolubare sa 2:1, a pobedonosni gol postigao je Nosković, tri minuta pre kraja meča. Sloboda Point Sevojno je nadigrala Metalac, takođe je bilo 2:1. Jagodina je rutinski odradila posao u Sremskoj...
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup Srbije: Vojvodina jedva

Izvor: S media, 27.Okt.2010

Fudbaleri Vojvodine provukli su se u osmini finala Kupa Srbije, na gostovanju u Jakovu, pošto su tek posle izvođenja penala eliminisali srpskoligaša Srem 5:4, u regularnom toku bilo je 2:2...Iznenađenje su priredili i fudbaleri Sinđelića, koji su posle boljeg izvođenja penala eliminisali Rad,...

Nastavak na S media...

Crvena zvezda - Borac 2:0 (poluvreme)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2010

Na Marakani počeo meč osmine finala Kupa Srbije. Zvezda bez dosadašnjeg kapitena Đorđevića koga nema ni na klupi. Mladi Darko Lazović dobio priliku od prvog minuta. Golom Milovanovića, Zvezda povela u 11. minutu, da bi Kaluđerović duplirao prednost u poslednjim trenucima prvog dela.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.