Crnogorski navijači odali počast Marku Ivkoviću

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski navijači odali počast Marku Ivkoviću

Oko 100 navijača "Budućnosti", "Koma", "Zabjela", "Crvene zvezde" i "Partizana" okupilo se u sredu uveče ispred Ambasade Turske u Podgorici kako bi odali počast ubijenom članu "Delija" Marku Ivkoviću.

Tragično nastradali navijač Crvene zvezde Marko Ivković

 

Navijači iz Crne Gore su sa transparentom posvećenim Ivkoviću i upaljenim bakljama održali dvadesetominutni mirni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << protest. Pevali su navijačke pesme i uzvikivali Ivkovićevo ime, a zapalili su i sveće ispred Ambasade.

 

Protest, koji je prošao bez incidenata, obezbeđivalo je oko 20 policijaca.

 

Marko Ivković je ubijen prošle sedmice u Istanbulu, gdje je beogradski tim igrao protiv "Galatasaraja" meč košarkaške Evrolige. Mediji su javili da je njegov ubica uhapšen u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bakljada ispred ambasade Turske u Podgorici!

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014

Više od 100 navijača podgoričkih klubova, Crvene zvezde i Partizana iz Podgorice okupili su se ispred ambasade Turske u Podgorici gde su odali poštu ubijenom članu Delija Marku Ivkoviću...Foto: MONDO/Stefan Stojanović..Pevali su navijačke pesme i upalili nekoliko baklji...Dok su navijači palili...

Nastavak na Mondo...

Crnogorci odali poštu Marku Ivkoviću: Bakljada ispred ambasade Turske u Podgorici

Izvor: 24sata, 26.Nov.2014

Više od 100 navijača podgoričkih klubova, Crvene zvezde i Partizana iz Podgorice okupili su se ispred ambasade Turske u Podgorici gde su odali poštu ubijenom članu Delija Marku Ivkoviću...Pevali su navijačke pesme i upalili nekoliko baklji...Dok su navijači palili sveće sa transparentom na kojem...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.