Čović u ponoć: Kad nema sudijske krađe - nema tenzija

Izvor: Mondo, 04.Mar.2019, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović u ponoć: Kad nema sudijske krađe - nema tenzija

Predsednik Crvene zvezde posle pobede u "večitom" derbiju replicirao na Twitter objavu predsednika Partizana.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović oglasio se na Twitteru nedugo posle poraza od Crvene zvezde u derbiju 20. kola ABA lige (70:68).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Tom prilikom je čestitao "večitom" rivalu, za razliku od kolege iz Zvezde, Nebojše Čovića, koji je nakon finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća i pobede Partizana, rekao da nikada nije mogao da čestita "nekom ko je nešto ukrao", pa to nije uradio ni te večeri u Nišu.

Prvi čovek crveno-belih osetio je potrebu da odgovori, što je učinio putem klupskog Twitter naloga, koji minut posle ponoći.

"Čestitke igračima i stručnom štabu Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Kada nema raketa, nema tenzija, kada nema limarskih radova na peharu - nema tenzija, kada nema sudijske krađe, takođe nema tenzija", poručio je Čović u trodelnoj poruci.

Osvrnuo se i na izjavu trenera crno-belih Andree Trinkijerija.

"Čestitam Partizanovim igračima na fer i korektnoj utakmici. Uvek me razvesele duhovite izjave nakon utakmice, pa neka bude da ih zato nismo 'razvalili', kako neko reče".

"Hvala navijačima Crvene zvezde na podršci, uz izvinjenje što im se obraćam u ovako kasne sate, jer to nije u našem maniru".
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.