Čović pronašao krivca: Odgovorna je “Delta” i zna se ko…

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Dec.2012, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović pronašao krivca: Odgovorna je “Delta” i zna se ko…

Čović je uperio prst najvećeg krivca za katastrofalno stanje u Crvenoj zvezdi:
Između ostalog za situaciju u klubu odgovorna je kompanija „Delta“. Tačnije, nećemo da krivimo celu kompaniju, znamo svi o kome je reč. Nemojte da me vučete za jezik kada se sve zna. Takođe, to nije rađeno bez pomoći sa strane. Zvezdini problemi su počeli 2002. godine kada je Zvezda “nanišanjena”. Tada je počela „operacija Delta planet“, a trebalo je da se realizuje u potpunosti 2009. godine. Tada su obaveze kluba, po vrednosti bile približne stvarnim obavezama. Neke pozajmice i nisu bile pozajmice i cilj je bio da se konverzijom imovine dobije zemljište na kojoj je stadion i da se na njemu gradi poslovni prostor. Zgrožen sam što sada neki ljudi tvrde da nisu sarađivali sa „Deltom“ – i dodao:
- Bilo je pretnji, ali njih mogu da okače mačku o rep. Govorili su mi da ću da završim u “rupi” i ovom prilikom im poručujem da sam pored nje i da ih čekam, samo ne znam ko će koga gurnuti u nju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.