Čović: Zvezda će opravdati mesto u Evrokupu

Izvor: Kurir, 21.Jun.2012, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Zvezda će opravdati mesto u Evrokupu

Učešće Crvene zvezde u Evrokupu je prava satisfakcija našim navijačima koji su nas verno pratili i bodrili na putu prepunom raznoraznih iskušenja u toku ove sezone, rekao je Čović

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Beograd Nebojša Čović rekao je  da je odluka ULEB-a da beogradskom klubu dodeli mesto u Evrokupu potvrda rada novog rukovodstva i istakao da će ekipa učiniti sve da opravda očekivanja.

"Veoma smo zahvalni ljudima iz regionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lige i svim članovima skupštine preduzeća Sidro koji su podržali ideju gospodina Lorbeka oko učešća Zvezde u Evrokupu. Veliku zahvalnost dugujemo i ljudima iz Evrolige. Mislim da su doneli pravu odluku i da su tako nedvosmisleno podržali naš veliki rad i napore u minuloj sezoni na sanaciji i normalizaciji KK Crvena zvezda. Mi ćemo se potruditi da opravdamo očekivanja koja svi imaju kada je u pitanju Zvezda”, rekao je Čović Tanjugu.

Skupština ULEB-a je donela odluku da Crvena zvezda bude učesnik Evrokupa, drugom po kvalitetu takmičenju na Starom kontinentu.

“Učešće Crvene zvezde u Evrokupu je prava satisfakcija našim navijačima koji su nas verno pratili i bodrili na putu prepunom raznoraznih iskušenja u toku ove sezone. Zahvaljujem im se i svima čestitam Crvenu zvezdu u Evrokupu bez kvalifikacija”, dodao je Čović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.