Čović: Moramo da budemo tim

Izvor: B92, 16.Jul.2011, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: "Moramo da budemo tim"

Skupština košarkaškog kluba Crvena zvezda odložena osmog jula, i biće održana između 21. i 27. jula.

U javnosti sa kao kanditat za predsednika jedino spominje Nebojša Čović koji kaže da je potrebno napraviti tim ne odbojati konstruktivne ideje.

"Jedno što nije sporno jeste da gospodin Anđelković i ja intenzivno radimo na konceptu, u saradnji sa našim timovima. Nećemo nikoga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da odbijemo, potrebno je napraviti tim, ali ako izlazimo samostalno sa mišljenjima, onda to već nije timski", kaže Čović za Večernje novosti.

Prvi čovek FMP kaže da nije lako finansijski ujediniti klubove u okvriru SD Crvena zvezda.

"Nije lako napraviti zajednički račun ni kada su svi u plusu, pogotovo je teško kada su u minusu. Trenutno smo usredsređeni na rešavanje problema koji nisu samo finansijski. Ponavljam, moramo da budemo dobar tim. Naravno da nećemo da odbijemo nikoga sa konstruktivni idejama, ali ako neko natura svoje ideje i personalna rešenja, onda samim tim ne postoji jedinstvo. Takođe, ti koji vode abrove, trebalo bi samo da zasuču rukave, jer tračevi ne mogu da budu produktivni."

Čović razume veliko interesovanje javnosti za Crvenu zvezdu.

"U pitanju je veliki posao. Veliki i trofejni kolektiv traži samo malo strpljenja, da ne bi bilo ishitrenih "informacija”, koje ne mogu da pomognu, već samo da nanesu štetu zaista velikom poduhvatu koga smo se prihvatili. Niko ne može da kaže da nema problema, ali oni nisu nereševi" .
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.