Član uprave OFK Beograda: Naš predsednik brani interese drugog kluba, neko mora da odgovara

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2015, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Član uprave OFK Beograda: Naš predsednik brani interese drugog kluba, neko mora da odgovara

Legenda kluba sa Karaburme Božidar Milenković razočaran utakmicom na Vračaru i pita zašto se njegov klub stalno dovodi u vezu sa nameštanjem utakmica

Kontroverzan meč OFK Beograda i Crvene zvezda ne Vračaru prošlog vikenda je izazao lavinu sumnji i polemika. I dok traju prepucavanja na relaciji Crvena zvezda - FSS - Partizan, niko se ne pita >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šta je sa nekada slavnim klubom sa Karaburme. Ime OFK Beograda je ukaljano stalnim povezivanjem sa nameštaljkama.

PRELAZZI: Kako su nam uništili OFK Beograd i urbanu gerilu

Član uprave kluba i legenda Božidar Milenković je razočaran utakmicom na Vračaru…

“Meč na Vračaru sam posmatrao u društvu Ilije Petkovića i bili smo oduševljeni igrom u prvom poluvremenu. Međutim, kako je počelo drugo poluvreme, ništa nije bilo jasno. Nas nekolicina je već kod 2:2 napustilo stadion, a dok smo stigli do parkinga, već je bilo 2:4. Ne tvrdim da je namešteno, ne znam da li neko ulazio u svlačionicu i zato sam pitao predsednika Dragčeta Dimitrijevića da mi objasni i zatražio sami hitan sastanak UO. On mi je odgovorio da ne zna šta se dešavalo, a da UO ne može biti održan, budući da je većina članova rukovodstva na odmoru”, rekao je Milenković za Kurir.

Milenković koji je treći po broju mečeva u klupskoj istoriji Romantičara je razočaran ponašanjem Dimitrijevića.

“Pored mene je bilo bar pet članova Upravnog obora, ali čak i da nas nema dovoljno, moglo je da dođe do radnog sastanka na kom bismo razgovarali o tome zašto se naš klub stalno vezuje za priče o nameštanju. Po medijima se prepucavaju Zvezda i Partizan, a niko se iz OFK Beograda nije oglasio. Prvi treba da izađe predsednik kluba i kaže da li je neko ulazio u svlačionicu, ali imam utisak da on brani interese drugog kluba, a ne OFK beograda. Ne pitajte me kog, valjda je to jasno.”

Milenković najavljuje odlazao iz OF OFK Beograda.

“Neko mora da odgovara. Želim da mi neko kaže šta se dogodilo, meni ne pada na pamet da budem više deo ovakve uprave”, rekao je legendarni igrač kluba sa Karaburme.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČLAN UO OFK BEOGRADA: Direktor ‘Romantičara’ brani interese Zvezde i Terzića

Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2015

Funkcioner OFK Beograda i legenda kluba koja ima treći najveći broj nastupa za tim, Božidar Milenković, kazao je da je “stekao utisak da neko u njegovom klubu brani interes Crvene zvezde i stavlja ga iznad interesa samog OFK Beograda”.. Prašina oko meča OFK Beograd – Crvena zvezda se ne da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.