Izvor: Radio 021, 12.Nov.2023, 00:28

Član Upravnog odbora KK Crvena zvezda i novinari napadnuti u Zadru

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da su večeras u dva incidenta u Zadru bez razloga napadnuti član Upravnog odbora i dva novinara koji su sa delegacijom kluba doputovali iz Barselone.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Incident

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

OGLASILA SE ZADARSKA POLICIJA ZBOG NAPADA NA ČLANA ZVEZDE I NOVINARE IZ SRBIJE "Dve osobe se nalaze u stanici, u toku je istraga"

Izvor: Kurir, 12.Nov.2023

Košarkaški klub Crvena zvdezda saopštio je da su večeras u dva odvojena incidenta u Zadru bez razloga napadnuti član Upravnog odbora i dva člana novinarske ekipe koja je sa delegacijom kluba doputovala iz Barselone, zatražio je reakciju nadležnih i da se predstojeća utakmica protiv Zadra u ABA...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.