Čičarito se vratio u Španiju

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čičarito se vratio u Španiju

Meksički fudbaler Havijer Ernandes Čičarito u ponedeljak je postao novi igrač Sevilje. On je u Andaluziju stigao iz Vest Hema, a sa novim klubom je potpisao trogodišnji ugovor.
Kvota u kladionici MaxBet na igru X2 na meču Bajern – Crvena zvezda je 8.00. Utakmica prvog kola Lige šampiona se igra 18. septembra od 21 čas.
Finansijski >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << detalji ugovora nisu saopšteni, a britanski mediji navode da je španski klub za transfer Čičarita izdvojio oko 8.000.000 funti.
Čičarito je u Vest Hemu bio od 2017. godine kada je došao iz Bajer Leverkuzena. On je u dresu tog premijerligaša odigrao 63 utakmice i postigao 17 golova.
Havijer Ernandes Čičarito (31) je ponikao u Gvadalahari, a u karijeri je još igrao za Mančester junajted i Real Madrid.

The post Čičarito se vratio u Španiju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Gotovo, Atalanta pronašla zamenu za "pobegulju" Škrtela!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019

Rešenje pronašli na dobro poznatoj adresi...Atalanta je doživela veliki udarac nakon što je Martin Šrktel napustio klub posle samo tri nedelje provedene u njemu...Italijanski klub je saopštio da je fudbaler Sevilje Simon Kjaer pojačao odbranu "boginje"...Danac je u Bergamo stigao kao pozajmljen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.