Četvrt veka se čekalo... Zvezdo, vreme je! (21.05)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2017, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrt veka se čekalo... Zvezdo, vreme je! (21.05)

Crvena zvezda večeras igra možad i najvažniju utakmicu ove sezone, protiv ekipe Kelna iz Nemačke.

Poslednjeplasirana ekipa nemačke Bundeslige večeras od 21.05 izlazi na teren krcatog stadiona "Rajko Mitić" na megdan Crvenoj zvezdi, ekipi koja čeka čitavih 25 godina na plasman u drugu fazu nekog evropskog takmičenja, ekipi koja 25 godina nije dočekala evropsko proleće.

To je tema svih onih koji će večeras put stadiona u Ljutice Bogdana, Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima priliku koja se ne propušta tako lako.

Crveno-beli su igrali sjajno ove sezone u Ligi Evrope protiv protivnika koji su renomirani, osvojeno je do sada 6 bodova, a verujemo i da će 7 biti dovoljno da se obezbedi prolaz u narednu fazu, jer ne očekujemo veliko iznenađenje na "Emiratima".

Keln je u velikim problemima, došlo je do promene trenera, sastav im je okrnjen, ali daleko od toga da su bezopasni, ne zaboravite da se radi o nemačkoj ekipi koje znaju da budu najjače kada to najmanje očekujete od njih, kao i o ekipi koja traži nadu za spas sezone upravo u Ligi Evrope.

Karata za ovu utakmicu odavno već nema, očekujemo i oko 4-5 hiljada navijača Kelna, ali ne verujemo da ćemo ih čuti večeras imajući u vidu ko stoji naspram njih.

Još uvek nije poznato za koji će se sastav odlučiti Milojević, recimo da je jedina dilema koju on ima vezana za ofanzivni deo, verujemo da razmišlja između Pešića i Milića.

Borjan,

Stojković, Savić, Le Talek, Rodić,

Donald, Krstičić,

Srnić, Kanga, Milić (Pešić),

Boaći.


Ukoliko Crvena zvezda prođe večeras u narednu fazu, očekuju je veoma jaki protivnici u 1/16 finala o čemu smo pisali sinoć, ali ćemo tome posvetiti daleko više pažnje nakon večerašnjeg duela.

Počinje od 21 čas i 5 minuta, ostanite uz "Sportske" koje će i ovoga puta biti na licu mesta.

Kakve šanse dajete Zvezdi?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.