Čelsi ima novu ideju za štopera!

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi ima novu ideju za štopera!

Izgelda da ih je Napoli nasamario za dva centralna beka, ali Konte ima rešenje.

Ako je suditi prema poslednjim dešavanjima, Čelsi bi mogao da ostane bez prve dve želje kada je zadnja linija tima u pitanju.

I ptice na grani znaju da je Kalidu Kulibali bio velika želja, a odmah za njim se provlačilo po medijima i ime Nikole Maksimovića, no izgleda da će obojica naredne sezone igrati na "San Paolu".

Torino je dao "zeleno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svetlo" Maksimoviću da napusti klub, Napoli je konačno dočekao da dovede Srbina kog žele od prošlog leta.

Izgleda da je i kod Kulibalija zapelo uprkos izvensom prelasku bivšeg igrača užičke Slobode i Crvene Zvezde pod Vezuv, pa se Konte okrenuo novom fudbaleru, kako je evidentno da mu je neophodan još jedan štoper u rotaciji.

Konte i dalje gleda ka domovini, a ovoga puta je u pitanju fudbaler Lacija i reprezentativac Holandije Stefan de Fraj!

Cena mladog Holanđanina je prema navodima medija u Italiji 25 miliona evra, što je svota koju Čelsi svakako može da izdvoji.

Bivši igrač Fejenorda ima 24 godine, a u Lacio je stigao nakon Svetskog prvenstva u Brazilu gde je sa Holandijom osvojio treće mesto.

Tada je plaćen svega sedam miliona evra, te će "Nebeskoplavi" lepo zaraditi.

Ipak, njegov dolazak sa sobom nosi određen rizik, kako je propustio čitavu minulu sezonu zbog povrede kolena.

U dresu Lacija je odigrao 41 meč, postigao je jedan gol, a pod ugovorom sa klubom je do 2018. godine.

Podsetimo da Čelsi želi da dovede i jednog levog beka do kraja prelaznog roka, a nešto više o tome pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.