Cedevita i Zvezda: Stop nasilju

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cedevita i Zvezda: Stop nasilju

Košarkaši Cedevite i Crvene zvezde Telekom, pre međusobnog odmeravanja snaga u derbiju 9. kola ABA lige, minutom ćutanja odali su poslednju poštu ubijenom navijaču Zvezde Marku Ivkoviću. Tom prilikom igrači zagrebačkog i srpskog tima razvili su veliki transparent sa porukom - STOP NASILJU.

Tragično nastradali navijač Crvene zvezde, koji ubijen u Istanbulu uoči utakmice sa Galatasarajem ispred dvorane Abdi Ipekči, sahranjen je u ponedeljak na Novom bežanisjkom groblju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
Sahrani je prisustvovalo oko tri hiljade ljudi među kojima su bili predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, kompletan juniorski tim crveno-belih predvođen trenerom Slobodan Klipom kao i fudbaleri Zvezde.

(Foto: kkcrvenazvezda.rs)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

EVROLIGA: Minom ćutanja elitno takmičenje odaje počest nastradalom Marku

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2014, 11:46

U sedištu Evrolige u Barseloni u ponedeljak je održan zajednički sastanak kome su prisustvovali Đordi Bertomeu, predsednik i generalni menadžer Evrolige, Davor Ristović, direktor Crvene zvezde Telekom i Murat Ozier, predstavnik Galatasaraja, na kojem je odlučeno da se pred mečeve narednog kola...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.