Čaušić: Predivan osećaj igrati na Marakani

Izvor: BKTV News, 16.Sep.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaušić: Predivan osećaj igrati na "Marakani"

Crvena zvezda sinoć je savladala Radnik iz Surdulice (6:0), a odličnu partiju u debiju za voljeni klub pružio je nekadašnji omladinac crveno-belih Goran Čaušić.

Šampion Srbije napravio je fenomenalnu uvertiru trijumfom nad Surduličanima za utakmicu sa Napolijem u Ligi šampiona, koja se igra već u utorak na stadionu "Rajko Mitić".

"Odigrali smo dobru utakmicu, a najbitnije je da smo uzeli tri boda. Posle njihovog crvenog kartona sve je bilo mnogo lakše, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a krucijalno je bilo što smo uspeli da postignemo prvi gol i da otvorimo ekipu Radnika", izjavio je Čaušić za BKTVNews.

Bivši kapiten mlade reprezentacije Srbije debitovao je u crveno-belom dresu na najlepši mogući način, pobedom uz postignut pogodak.

"Predivno sam se osećao kada sam istrčao na teren "Marakane", zaista neverovatan doživljaj. Imao sam pred početak meča pozitivnu tremu, nisam mogao da dočekam početak utakmice, samo sam o tome razmišljao. Presrećan sam zbog pobede i što sam na debiju uspeo da postignem gol, koji bih posvetio svom bratu, pošto on ne propušta Zvezdine utakmice i verujem da je njemu najdraže što sam se upisao u strelce", rekao je 26-godišnji vezista Crvene zvezde.

Okrenuo se potom narednoj utakmici koja očekuje crveno-bele, protiv ekipe Napolija.

"Sigurno ćemo svi do jednog dati svoj maksimum i nadam se pozitivnom rezultatu. Ipak, neću ništa da obećavam, nebitno da li se radi o Napoliju, PSŽ-u, Liverpulu ili nekoj ekipi iz Super lige, mogu samo da ponovim da ćemo dati sve od sebe", zaključio je Čaušić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.