Čak 8 sati programa za Zvezda - Liverpul na Arena sport

Izvor: Mondo, 02.Nov.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak 8 sati programa za Zvezda - Liverpul na Arena sport

TV Arena sport za utorak, 6. novembar priprema višesatni specijalni program posvećen utakmici Crvena zvezda - Liverpul u 4. kolu Lige šampiona. U Studentskom gradu organizovano gledanje meča.

U utorak, 6. novembra bogat sportski dan na TV Arena sport, koja priprema program u trajanju od 8 sati posvećen duelu Crvene zvezde i Liverpula u 4. kolu Lige šampiona (prenos meča od 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << časova).

Već u 14 časova Arena sport će direktno prenositi meč mladih timova Crvene zvezde i Liverpula koji će biti odigran igra na stadionu Čukaričkog na Banovom brdu. Komentator ove utakmice biće Goran Svilar.

Pre početka susreta gledaoci Arena sporta biće u prilici da čuju očekivanja trenera omladinaca Crvene zvezde Bratislava Živkovića, kapitena Dejana Joveljića, kao i direktora Omladinske škole Zvezde Dragana Mladenovića.

Po završetku ove utakmice, sve će biti podređenu duelu seniorskih timova ova dva kluba.

Od 16.30 časova biće emitovan intervju sa počasnim predsednikom Zvezde Draganom Džajićem koji je za ovu priliku uradio novinar i komentator TV Arena sport Miloš Milićević.

Posle tog intervjua, od 17.30 sati Arena sport vas vodi kroz "vremeplov", odnosno sećanje na utakmicu Crvene zvezde i Liverpula odigrane takođe 6. novembra 1973. godine. U tom meču crveno-beli pobedili su 2:1.

Po završetku emisije posvećene utakmici koja je odigrana pre 45 godina, Arena sport će početi uživo uključenja i izjave sa terena i studija koji će biti postavljen na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

Reporteri TV Arena sport beležiće i atmosferu i situacije oko stadiona, poput dolaska ekipa na stadion, zaviriće u svlačionice... Tokom utakmice biće i komentara iz studija, a po meča prenosiće izjave aktera utakmice, konferenciju za medije...

TABELA GRUPE C POSLE TRI KOLA:

Liverpul 6 bodova, Napoli 5, Pari Sen-Žermen 4, Crvena zvezda 1.

LIVERPUL - CRVENA ZVEZDA 4:0

Izvor: Telekom Srbija/MONDO

Marketing sektor TV Arena sport će u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija i Domom kulture "Studentski grad" organizovati gledanje utakmice Crvena zvezda - Liverpul na letnjoj sceni popularnog "Studenjaka".

Kompanija Telekom Srbija organizovaće tokom trajanja prenosa nagradnu igru i dosta zanimljivog sadržaja. Reporter TV Arena sport Filip Veselinović nalaziće se na licu mesta i uključivati se direktno u program.

Program u "Studenjaku" počinje sat vremena pre početka prenosa utakmice, dakle oko 18h.

NEDAVNO JE U BEOGRADU ODRŽAN REGIONALNI SKUP NAVIJAČA LIVERPULA (fotografije)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.