Čair ponovo postao tvrđava: Ašćerić pogađao, Jovanović branio! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čair ponovo postao tvrđava: Ašćerić pogađao, Jovanović branio! (VIDEO)

Nišlije u prvom meču 19.kola Superlige savladali Metalac – 2:1

Čair je dobar deo jeseni bio neprobojna tvrđava za rivale Radničkog. Usledili su potom porazi od Borca i favorita Crvene zvezde, ali se ekipa Milana Rastavca vratila dobro poznatim standarima u večerašnjem duelu sa Metalcem – 2:1. Radnički je zahvaljujući nepreciznosti gostiju i odličnim odbranama golmana Jovanovića sačuvao mrežu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << A  golovi Ašćerića u prvom i 80.minutu bili su dovoljni da Merklije upišu trojku i, bar na kratko, stignu do trećeg mesta na tabeli, pošto je gol Mladenovića iz penala stigao prekasno.

Kada je visoki napadač Nišlija na sjajnu asistenciju Petra Đuričkovića u drugom minutu pogodio mrežu gostiju niko nije slutio da će posle toga gosti iz Šumadije imati više od igre. Ipak, zadovoljan vođstvom Radnički se orjentisao na defanzivu i već mnogo puta oporbanim receptom branio vođstvo.

Nišlije su za saveznika u večerašnjem meču imale i sreću, a vrlo dobru partiju pružio je ponovo golman Radničkog Aleksandar Jovanović. Momak koji se našao u tefeteru odgovornih iz Partizana osujetio je Milanovčane u nekoliko odličnih akcija. Takođe, Đenić je promašio šansu iz kategorije stopostotnih kada loptu sa metar, dva nije uspeo da utera u mrežu.



Nišlije su čekale svoju šansu i na kraju dočekale - nebeski skok Ašćerića. Visoki napadač je odlino skočio u 80.minutu i zakucao loptu u mrežu Nemanje Belića.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu

SRBIJA, 19.KOLO

Petak

Radnički (N) – Metalac 2:1 (1:0)

/Ašćerić 1 i 80 – Mladenović 88 pen/

Subota

13.00 Crvena zvezda – Voždovac

13.00 OFK Beograd – Čukarički

13.00 Borac – Radnik

13.00 Rad – Javor

13.00 Novi Pazar – Jagodina

15.00 Vojvodina – Mladost (L)

Nedelja

13.00 Spartak – Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.