Čačani se valjaju po terenu? Zvezdin napadač ima rešenje i za to!

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačani se ''valjaju po terenu''? Zvezdin napadač ima rešenje i za to!

''Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane'', pa je tako i Petar Orlandić konačno dočekao priliku da ovog proleća zaigra u prvoj postavi Crvene zvezde.

Pisali smo već na tu temu, trener Crvene zvezde Miodrag Božović ima velikih problema sa sastavom ekipe za subotnju utakmicu protiv Borca u Čačku, pogotovo u napadačkim redovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ugo Vijera je povređen, prema poslednjim informacijama možda će propustiti finiš sezone, a Predrag Sikimić, strelac evrogola protiv Partizana, nema pravo nastupa u Čačku zbog parnih kartona.

Takav razvoj događaja je u prvi plan izbacio Petra Orlandića, snažnog napadača Zvezde koji je u dosadašnjem toku sezone retko dobijao priliku da zaigra.

Očekuje se da bi on mogao da bude starter protiv Borca, tome se i sam nada, što je i potvrdio u izjavi za ''Mondo''.

''Osećam se kao deo ove ekipe i osećam da mogu da pomognem. Davao sam golove kada sam došao u klub i želim to ponovo. Nema boljeg osećaja nego kada posle gola trčiš ka 'Severu''', objašnjava Orlandić.

On zna da crveno-bele očekuje težak teren u Čačku, a na osnovu nekih ranijih iskustava, očekuje i opstrukciju igre od strane domaćina.



''Što se tiče ekipe Borca, prethodnu utakmicu protiv nas više od pola igrača im se valjalo po terenu nego što je igralo fudbal. To nas je dosta mučilo, ali sada znamo kako protiv toga'',
zaključio je Orlandić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.