CZ: Nije Šarić glavna opasnost

Izvor: B92, 23.Apr.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CZ: Nije Šarić glavna opasnost

Crvena zvezda Telekom i Cibona otvaraju u četvrtak (20:00h) Fajnal-for ABA lige u Kombank Areni, a crveno-beli ističu da znaju kako da se nose sa pritiskom.

Bolji iz ovog meča će osim šanse da se bori za titulu steći i pravo da sledeće sezone igra u Evroligi, što je svakako prioritet svih učesnika F4 u Beogradu.

"Pritisak je stalno prisutan, plasman u Evroligu zavisi od sutrašnjih 40 minuta. Bili smo i ranije u sličnim situacijama i znamo kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se nosimo sa tim", rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić.

Radonjić je rekao da je priznanje za trenera sezone u Jadranskoj ligi dodatni motiv da nastavi da radi i ostvari još bolje rezultate.

"Igrali smo do sada dva meča sa njima. Cibona je kvalitetno završila ligaški deo takmičenja. Pokazali su da mogu da odigraju dobro u gostima. Nije tu najveća opasnost Dario Šarić, već i ostali igrači koji znaju kakve su ovo utakmice", dodao je Radonjić i pozvao što više navijača da dođu u Arenu.

Kapiten crveno-belih Mrko Simonović rekao je da njegova ekipa nije favorit za osvajanje šampionskog prstena u Jadranskoj ligi, iako je ligaški deo završila na prvom mestu i kao domaćin nastupa na završnom turniru.

"Svi ulazimo sa nekim očekivanjima na Fajnal-for. Mislim da nismo favoriti, jer se igra jedna utakmica u polufinalu i finale. Trudićemo se da odigramo košarku koja nas je do sada krasila, sa čvrstom odbranom i brzom igrom u tranziciji. Svi znamo koliko su nam navijači pomagali ove sezone i potrebni su nam i sutra", rekao je Simonović.

Prvi polufinalni meč F4 ABA lige između Zvezde i Cibone igra se u četvrtak od 20 sati u Beogradskoj areni. U drugom polufinalu u petak u istom terminu igraju Partizan NIS i Cedevita.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CZ: Nije Šarić glavna opasnost

Izvor: B92, 23.Apr.2014

Crvena zvezda Telekom i Cibona otvaraju u četvrtak (20:00h) Fajnal-for ABA lige u Kombank Areni, a crveno-beli ističu da znaju kako da se nose sa pritiskom...Bolji iz ovog meča će osim šanse da se bori za titulu steći i pravo da sledeće sezone igra u Evroligi, što je svakako prioritet svih učesnika...

Nastavak na B92...

POČINJE FAJNAL-FOR ABA LIGE: Juriš na titulu i Evroligu

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014, 07:11

Završni turnir otvaraju Crvena zvezda i Cibona, crveno-beli tvrde da nisu favoriti..Kreću odlučujući mečevi!..Košarkaši Crvene zvezde i Cibone danas (20.00) otvaraju fajnal-for ABA lige i boriće se za plasman za trofej, ali i Evroligu naredne sezone...Trener crveno-belih Dejan Radonjić sa optimizmom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.