CZ: Nema prodaje igrača!

Izvor: OkRadio.rs, 18.Nov.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CZ: Nema prodaje igrača!

Svi klubovi zainteresovani za naše vodeće igrače znaju za stav koji je UO jednoglasno doneo, rekao je predsednik Svetozar Mijailović. Crvena zvezda će novac za UEFA licencu i život naći mimo prodaje igrača, stav je Upravnog odbora kluba! Trener Miodrag Božović, generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Blažo Raosavljević, napravili su spisak fudbalera koji nisu na prodaju sve do 31. avgusta 2016. godine, a UO ga je jednoglasno usvojio. Ta odluka je svojevrsni kišobran na "pljusak" ponuda iz Evrope i sveta koji se sručio u poslednjih mesec dana, pre svega na okosnice tima Marka Grujića i Aleksandra Kataija.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Terzić i "Grof": Mi u svađi? Ccc..

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2015

Generalni direktor FK Crvena zvezda u ostavci Zvezdan Terzić i šef struke Miodrag Božović "pozirali" su držeći dneveni list "Alo", pritom izdali saopštenje u kojem se navodi da pomenuti medij želi da destabilizuje lidera šampionata...Saopštenje možete pročitati OVDE...Cvetaju ruže u Ljutice...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.