Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO IZ FINSKE Prošlog leta bio nadomak Zvezde, a sada trese mreže u Premijer ligi

Dok gledaju utakmice Premijer lige, navijačima Crvene zvezde zaiskri suza u oku. Misle kako je sve moglo da bude drugačije. Prošlog leta je finski napadač Temu Puki bio nadomak dolaska na Marakanu. Ipak, sve se promenilo.
U nedelju od 17:30 igraju Totenhem – Njukasl, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.25.
Finac je odlučio da iz Brondbija ode u Englesku gde je pojačao redove tadašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << premijerligaša Noriča. Da su Englezi uradili dobar posao pokazalo se u prvoj sezoni kada je na 46 utakmica u svim takmičenjima postigao 30 golova.
Norič se plasirao u Premijer ligu, a Puki je proglašen za najboljeg igrača Čempionšipa. To je rezultiralo produženjem saradnje na još tri godine.
Finac im se odužio već početkom sezone. Norič je na startu izgubio od Liverpula 4:1, a Puki je dao gol. Prošle nedelje je Norič kod kuće savladao Njukasl 3:1, a finski reprezentativac je bio trostruki strelac. Ovog vikenda su “kanarinci” dočekali Čelsi, a Puki je opet dao gol.
Nema sumnje da je već posle nepotpunog trećeg kola izrazio kandidaturu za najboljeg fudbalera Premijer lige.

The post ČUDO IZ FINSKE Prošlog leta bio nadomak Zvezde, a sada trese mreže u Premijer ligi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Požar prekinuo utakmicu u Hrvatskoj

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2019, 09:39

Utakmica šestog kola fudbalskog prvenstva Hrvatske između Intera iz Zaprešića i zagrebačke Lokomotive prekinuta je u 39. minutu. Kako javljaju hrvatski mediji, kod rezultata 0:0 duvala je jaka oluja zbog čega je došlo do kratkog spoja i nestanka struje.. Od 17:30 igraju Totenhem – Njukasl,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.