Izvor: HotSport.rs, 13.Jun.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENO-BELI KROJE TIM: Najveće letnje pojačanje Crvene zvezde stiglo u Beograd! (FOTO)

Crvena zvezda je na dobrom putu da gro tima oformi već u uvodnim danima pripremnog perioda.

Bum! Prethodnih dana smo najavljivali i spekulisalo se oko toga hoće li i kada stići Brazilac Rikardinjo u Crvenu zvezdu, a onda je na aerodrom ‘Nikola Tesla’ sletela letelica iz koje je izašlo najveće pojačanje crveno-belih ovog leta.
Rikardinjo je danas popodne sleteo u Beograd, a već sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bi trebalo da obavi lekarske preglede i potpiše ugovor na dve godine sa srpskim vicešampionom.
Do sada je igrao za Šerif iz Tiraspolja i u moldavskom timu je na 15 utakmica ovog proleća postigao čak 14 golova, što ga je preporučilo Zvezdanu Terziću i Crvenoj zvezdi.
Ricardo Cavalcante Mendes aka Ricardinho, 27-year-old Brazilian forward has landed in Belrade and is expected to sign for #FKCZ. pic.twitter.com/lN4yp5KptB
— Red Star Belgrade (@RedStarEnglish) June 13, 2017

Ukoliko sve bude u redu na lekarskim pregledima, Rikardinjo će biti treće pojačanje Crvene zvezde, posle Marka Gobeljića i Filipa Stojkovića.
Pripremili: Mirko Marković i Stefan Smuđa
The post CRVENO-BELI KROJE TIM: Najveće letnje pojačanje Crvene zvezde stiglo u Beograd! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdaši na nogama, Brazilac je stigao u Beograd (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2017

Crveno-beli su na pripremama na Zlatiboru...U proteklim danima Crvena zvezda predstavila je dva nova igrača Marka Gobeljića i Filipa Stojkovića, a po svemu sudeći njima će se pridružiti i Brazilac Rikardinjo. Ovih dana se spekulisalo o dolasku sada već bivšeg igrača Šerifa, a sada kada je Rikardinjo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kadu ubedio Brazilca da ode u Zvezdu, a ne u mnogo jaču ligu: Njegov prvi potez po dolasku će oduševiti Delije!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2017, 07:40

Novo pojačanje Crvene zvezde, Brazilac Rikardinjo, dobro se informisao o klubu gde će se mnogo očekivati od njega...Brazilac je najavljen kao najveće pojačanje u prelaznom roku, doputovao je preko Sao Paula i Ciriha u Beograd na završne pregovore, a na aerodromu je za "Novosti" otkrio šta je sve...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.