Izvor: HotSport.rs, 07.Apr.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENA ZVEZDA OSLABLJENA: Crveno-beli bez ključnog igrača krenuli za Zagreb

Crvena zvezda u poslednjem 14. kolu Top 16 faze Evrolige gostuje Cedeviti, a u Zagreb je krenula bez svog najboljeg igrača.

Crvena zvezda se plasirala u četvrtfinale Evrolige, ali do tih duela ostalo je da se odigra još jedan meč, balkanski derbi sa Cedevitom. Iako ovaj meč nema rezultatski značaj jasno je da crveno-beli žele trijumfalno da završe Top 16 fazu Evrolige, mada to neće >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << biti nimalo lako, jer će biti lišeni usluga jednog od najboljih igrača Kvinsija Milera.
PET ZA DVA: Čović uzvraća udarac, najavljuje brojna pojačanja za Zvezdu
– Očekuje nas polsednja utakmica u TOP 16 fazi, bili smo u specifičnoj situaciji nakon utakmice sa Darušafakom, jer smo imali problema u trenažnom procesu, povrede, bolesti igrača…Uspeh sam po sebi, je da smo se kompletirali iako ćemo igrati bez Kvinsija Milera, koji ima lakšu povredu, dok se nadamo da će Marko Gudurić biti spremniji za utakmicu u Zagrebu. Očekuje nas novi duel, odigrali smo ih puno ove sezone. Mislim i očekujem da će i ovaj biti interesantan, iako nema rezultatski značaj – rekao je trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić za klupski sajt pred put u prestonicu Hrvatske.
Utakmica u Zagrebu, koja počinje u petak u 19 sati, biće direktno prenošena i na velikom video bimu na otvorenim terenima KK Crvena zvezda Telekom na Malom Kalemegdanu.
MICIĆ PRIZIVA ŠPANCE: Želimo Kuću…
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ZA NJEGA NEMA NEVAŽNE UTAKMICE: Štimac ozbiljno zagrejan za meč sa Cedevitom

Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2016, 09:25

Crvena zvezda večeras od 19 časova u Zagrebu gostuje Cedeviti u poslednjem meču TOP 16 faze Evrolige bez rezultatskog značaja.. . Crvena zvezda već je obezbedila plasman u četvrtfinale i to kao četvrtoplasirana u grupi E, dok je Cedevita odavno izgubila svaku šansu da se nađe među osam najboljih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.