CRVENA ZVEZDA JE SKORO DOGOVORILA POJAČANJE: A onda su Delije sve stopirale (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 15:29

CRVENA ZVEZDA JE SKORO DOGOVORILA POJAČANJE: A onda su Delije sve stopirale (VIDEO)

Ne žele ga u klubu.

U Crvenoj zvezdi su u ovom prelaznom roku ozbiljno počeli da razmišljaju o traženju zamene za Milana Rodića pošt će levi bek verovatno napustiti Ljutice Bogdana i uspeli su crveno-beli da pronađu upravo ono što im je potrebno.

Upravi kluba je oko zapalo za Marijom Jurčevićem, bekom Olimpije iz Ljubljane kojem ugovor ističe po završetku prvenstva Slovenije, a koji ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i srpske korene i mogao bi da se računa kao domači igrač. Međutim, kako saznaje ''Informer'', tranferu Jurčevića se protive Delije koje su najavile i bojkot utakmica ako do njega ipak dođe. Razlog tome je što je Jurčeviću otac Hrvat, pa mu ne pomaže ni što mu je majka Srpkinja.

 - Nije tajna da rukovodstvo kluba sa ''Marakane'' ne donosi odluke koje su u suprotnosti sa stavovima navijača. Delije ne vode klub, ali njihovo mišljenje je veoma važno. Kad je reč o angažovanju hrvatskih fudbalera ili onih koji su igrali u Partizanu, njihov stav je jasan – to ne dolazi u obzir. Stanković im je napomenuo da je Jurčeviću majka Srpkinja. Rečeno mu je da igrač sa takvim imenom i prezimenom ne može da igra za Zvezdu - piše ''Informer'', pozivajući se na blizak izvor klubu iz Ljutice Bogdana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.