CRVENA ZVEZDA IZGUBILA TRKU: Armani doveo još jednog igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 16:30

CRVENA ZVEZDA IZGUBILA TRKU: Armani doveo još jednog igrača (FOTO)

Italijanski klub sprema drim tim.

Samo nekoliko sati pošto je napustio redove Žalgirisa, Zek Lidej je pronašao novi klub i potpisao za Armani koji je rešio da ovog leta dovede sve što valja u evropskoj košarci.

Stidljivo se spominjala Crvena zvezda kao zainteresovana za Lideja, ali pored platežno moćnog Armanija, to je zaista delovalo kao naučna fantastika. Lidej je sa italijanskim klubom potpisao dvogodinji ugovor.

#Euroliga

Olimpia >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milano completa su roster y se autoimpone presión para conseguir grandes cosas: llega Zach #LeDay desde Zalgiris Kaunas.

Ala-Pívot

2,02

En 2019 11,8 pts y 4,7 rebotes pic.twitter.com/QAO4bUawnG

— GloboBasket (@GloboBasket) July 13, 2020

Mančester Junajted je u velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) Sautempton na Old Trafordu nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez gola gostiju) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

Amerikanac je verovatno poslednje pojačanje Armanija koji je napravio zastrašujući tim za narednu sezonu. Krilni centar je prošle sezone u Evroligi imao učinak od 11,8 poena i 4,7 uhvaćenih lopti prosečno po utakmici, a čak i sa takvom statistikom verovatno će biti tek druga opcija u gradu mode jer će Etore Mesina verovatno poverenje u startnoj petorci na poziciji četiri dati Luiđiju Datomeu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.