Izvor: Pančevac-online.com, 25.Maj.2023, 23:06

CRVENA ZVEZDA ISPISALA FUDBALSKU ISTORIJU! Crveno-beli osvojili Kup Srbije, treća dupla kruna u nizu! VIDEO

Aktuelna generacija Crvene zvezde osvojila je treći put u nizu duplu krunu, čime je postala jedina u istoriji kluba kojoj je to pošlo za rukom. Iako prvo poluvreme finala Kupa Srbije nije davalo takve naznake, crveno-beli su slavili 2:1 (1:0) protiv Čukaričkog. U prvom poluvremenu ljubitelji fudbala imali su priliku da vide jedan gol, ali […] The post CRVENA ZVEZDA ISPISALA FUDBALSKU ISTORIJU! Crveno-beli osvojili Kup Srbije, treća dupla kruna u nizu! VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Istorija: Zvezdi pehar kupa i treća uzastopna dupla kruna

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2023

Fudbaleri Crvene zvezde treću godinu zaredom osvojili su duplu krunu. Posle Superlige trijumfovali su i u Kupu Srbije i ušli u istoriju kao prva generacija u srpskom fudbalu kojoj je to pošlo za rukom. Crveno-beli su posle velike borbe i preokreta savladali u finalu ekipu Čukaričkog.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.