CRVENA ZVEZDA: Generalna proba protiv Turova

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2013, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENA ZVEZDA: Generalna proba protiv Turova

Igrači Crvene zvezde polako privode kraju pripreme za narednu sezonu, a generalnu probu imaće u subotu u dvorani Pionir protiv poljskog prvoligaša Turova.
(FOTO: KK Crvena zvezda)
Ta utakmica je zatvorenog tipa i biće odigrana prisustva publike. Ujedno će biti i prvi meč crveno-belih u kompletnom sastavu, pošto su se ekipi priključili reprezentativci Srbije i Slovenije Raško Katić i Jaka Blažič.
Košarkaši Crvene zvezde sa treninzima su počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 5. avgusta, a tokom uvodnog dela u Beogradu i bazičnih priprema na Zlatiboru odigrali su 12 prijateljskih utakmica na kojima su ostvarili maksimalan učinak.
Izabranici trenera Dejana Radonjića savladali su Slogu, Asesoft, Oldenburg, Pinar Karšijaku, Tamiš, Budućnost, Politehniku, Jenisej, Mega Vizuru, Nanter, Bajern i Zelenu Goru.
Nakon poslednjeg kontrolnog meča protiv Turova u subotu, Crvena zvezda startuje u regionalnoj Jadranskoj ligi utakmicom prvog kola protiv ekipe Širokog 5. oktobra.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neporažena Zvezda generalku ima protiv Turova

Izvor: Dzungla.org, 26.Sep.2013

Košarkaši Crvene zvezde Telekom privode kraju pripreme za narednu sezonu, a generalnu probu će imati u subotu u dvorani „Pionir“ protiv poljskog prvoligaša TurovaUtakmica je zatvorenog tipa i igra se bez prisustva publike. Ovo će ujedno biti i prvi meč crveno-belih u kompletnom sastavu...

Nastavak na Dzungla.org...

GENERALKA: Turov sprema Zvezdu za Široki!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2013

Košarkaši Crvene zvezde polako privode kraju pripreme za narednu sezonu, a generalnu probu imaće u subotu u dvorani Pionir protiv poljskog prvoligaša Turova. Ta utakmica je zatvorenog tipa i biće odigrana prisustva publike. Ujedno će biti i prvi meč crveno-belih u kompletnom sastavu, pošto su...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.