Butulija saopštenjem objašnjava saopštenje

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Apr.2013, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Butulija saopštenjem objašnjava saopštenje

Kako prenosi Sportska centrala bivši predsednik Rukometnog kluba Crvena zvezda, Igor Butulija, izdao je saopštenje u kome objašnjava prethodno saopštenje  koje je medijima prosledio nekoliko sati ranije.
(FOTO: Žurnal)
Tekst drugog saopštenja prenosimo u celini:
Povodom nekih naslova koji nemaju nikakve veze sa tekstom, želim da kažem sledeće:
Igor Butulija nije otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zbog Nebojše Čovića. Želeo sam da skrenem pažnju na oduzimanje bodova klubu koje je inicirao predsednik RSS Velimir Marjanović, koji protiv Zvezde vodi hajku, kao i na lažna obećanja i donacije.
Nebojša Čović nije obećao pare od Gazproma, nego je to obećano ranije, kao što je i navedeno u tekstu.
Želim da poručim onome ko je bacao koske da to ne radi, da ne pravi nešto što ne postoji, jer je mene nemoguće odvojiti od Crvene zvezde i Zvezdu od mene. Ako mu je cilj bio da me dovede u sukob sa Čovićem, to nije moguće.
Svome klubu želim sve najbolje i jedinstvo do pobede!
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Butulija: Nisam zbog Čovića otišao iz Zvezde

Izvor: Press, 02.Apr.2013

Butulija je tri godine bio trener crveno-belih, a u ponedeljak je podneo ostavku na funkciju predsednika, koju je obavljao od prošlog proleća. On je naglasio da su mediji izvukli iz konteksta navode iz njegovog saopštenja i objasnio da mu potpredsednik fudbalskog i predsednik košarkaškog kluba Crvena...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.