Butulija novi predsednik RK Zvezda

Izvor: B92, 05.Apr.2012, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Butulija novi predsednik RK Zvezda

Skupstina muškog rukometnog kluba Crvena zvezda izabrala je na sednici u četvrtak Igora Butuliju za novog predsednika, a za direktora Nenada Peruničića.

Prihvaćena je ostavka dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora Dobrivoja Glavonjića, koji se povukao sa funkcije zbog privatnih obaveza.

Skupština Crvene zvezde usvojila je novi Statut prema novom Zakonu o sportu. Sednici je prisustvovao i generalni sekretar Sportskog društva Crvena zvezda Ivan Todorov.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUKOMET: Butulija predsednik Zvezde

Izvor: Mondo, 05.Apr.2012

Skupstina muškog rukometnog kluba Crvena zvezda izabrala Igora Butuliju za novog predsednika, a za direktora Nenada Peruničića.

Nastavak na Mondo...

Igor Butulija novi predsednik Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2012

Na sednici Skupštine RK Crvena zvezda, Igor Butulija izabran za predsednika kluba, a Nenad Peruničić će obavljati funkciju sportskog direktora. Predsednik UO Dobrivoje Glavonjić podneo ostavku..

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.