Butulija: Sile zla uzele Zvezdi trofej u Kupu

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Butulija: Sile zla uzele Zvezdi trofej u Kupu

Rukometaši Crvene zvezde ostali su bez ijednog trofeja ove sezone, pošto su u nedelju u Novom Sadu poraženi u finalu Kupa Srbije od Vojvodine Železničara sa 22:21 (11:13).

Boričić: Protiv Zvezde se vodi medijska hajka

Butulija: Imam samo dva neprijatelja

RSL: Zvezda bolja od Crvenke

Peruničić iz svog džepa namirio Zvezdin dug

U neizvesnoj završnici meča u dvorani "Slana bara", domaći su pogotkom Vladimira Čupkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << 14 sekundi pre kraja stigli do trofeja, međutim trener beogradskih crveno-belih Igor Butulija bio je nezadovoljan sušenjem za koje smatra da je rešilo pitanje pobednika.

- Ne bih da umanjujem trijumf Vojvodine, ali sile zla su me pobedile. Ovo nema veze sa sportom, ovakav kriterijum suđenja. Suditi tri sekunde pre kraja isključenje, pa to je žalosno - rekao je strateg Crvene zvezde.

On je ipak čestitao Novosađanima, ali i svojim igračima.

- Ponosan sam na moje momke, dali su sve od sebe. Nekada nisu imali ni hleba da jedu, a dolazili su na treninge...- dodao je Butulija.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.