Bulatović oprezan: Tek je 2:0

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Apr.2012, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović oprezan: Tek je 2:0

Željko Bulatović, prvi strateg Crvene zvezde zadovoljan je drugim trijumfom u finalnoj seriji plej–ofa, ali ne zavarava se činjenicom da je titula na dohvat.
Možda smo mogli da dobijemo i drugi set, što ne znači da bi rezultat bio 3:0, ali mi se čini da smo olako ispustili prednost od 14:9 i na taj način dozvolili protivniku da se vrati u meč. Na sreću, nismo psihološki pali u trećem setu, što ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << bi bilo čudno da se desi. I brojke su na našoj strani. Tek je 2:0, Vojvodina je isuviše ozbiljna ekipa, ozbiljan klub da bi to olako dala. Idemo u Novi Sad da pobedimo, ne da razmišljamo kako imamo peti meč kod kuće jer ako budemo tako mislili, onda ćemo izgubiti i tu petu utakmicu– rekao je Bulatović.
Nikola Salatić, trener Vojvodine čestitao je Crvenoj zvezdi na potpuno zasluženoj pobedi:
U ovoj utakmici nismo imali igru kakvu smo očekivali. Sigurno smo pali u formi, a da li je pitanje psihološko opterećenje ili kvalitet protivnika sa druge strane, tek pružamo slabije partije od onih u polufinalnoj seriji plej-ofa protiv Radničkog. Imali smo i peh sa korektorima, Mrdakom i Nemanjom Čubrilom, koji su u ovaj meč ušli bolesni i sigurno da je to poremetilo sistem igre. Nije nedostajala želja, ali mora biti mnogo više koncentracije smirenosti i staloženosti u tim odlučujućim momentima – stava je Salatić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.