Bulatović hvali preciznost

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović hvali preciznost

Trener Crvene zvezde Željko Bulatović je posle pobede nad Vojvodinom u prvoj utakmici finala plej–ofa i sjajne igre njegovog tima umeo da  pronađe i neke mane, kako reče, to je u krvi trenera.
Prva dva seta odlučena su jednom loptom, mogli su da pripadnu i Vojvodini, zato je ovih 3:0 suviše ubedljiv rezultat. Zadovoljan sam kao su momci igrali precizno u završnicama, to nas je podiglo pa smo u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << setu odigrali perfektno. U prvom setu je škripalo u kontrama, kasnije je to bilo puno bolje. Ne smemo puno da mislimo o ovoj utakmici već da se odmorimo koliko je to moguće i da se okrenemo drugom suretu koji se igra u nedelju.
Jedan od junaka finalnog meča bio je Zvezdin prvi dizač Mihajlo Mitić.
Ovo je bilo samo rezultatski ubedljivo jer smo do pobede došli izuzetno teško. Igrali smo maksimalno koncentrisano i hrabro svaki poen i to nas je vratilo u igru u drugom setu ali i pomoglo da dobijemo onaj  neizvestan prvi set. Najbolje bi bilo da zaboravimo ovu utakmicu, da se odmorimo i da još jače uđemo u naredni meč, jer kao što znamo serija se igra na tri pobede.
Nikola Salatić, trener Vojvodine čestitao je rivalu na pobedu.
Otvorili su bolje ovu finalnu seriju plej ofa, poveli 1:0, ali je to kao da su dobili prvi set. Moraćemo mnogo bolje da odigramo drugu utakmicu u Beogradu ako želimo da napravimo brejk. Ona dobra igra na kritičnom rezultatu, koja nas je krasila u četvrtfinalu  i polufinalu, sada jednostavno nije postojala. Možemo da žalimo za prvim i drugim setom, kada smo u važnim momentima pravili greške. Zvezda je to znala da iskoristi. Mislim da je rezultat ne oslikava pravi odnos snaga ali da je ponavljam, pobeda čista kao suza.
 

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.