Bulatović: Spartak ima vremena da pripremi teren

Izvor: Mondo, 23.Feb.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović: Spartak ima vremena da pripremi teren

Direktor Superlige kategorično protiv dogovora Spartaka i Crvene zvezde o odlaganju utakmice 24. kola.

Spartak i Crvena zvezda složili su se da bi trebalo odložiti njihov prvenstveni meč, zakazan za nedelju u 13 časova, pozivajući se na najavljeni sneg i hladno vreme, ali direktor Superlige Vladimir Bulatović u izjavi za "Informer" ističe da su dva kluba pravila "račun bez krčmara".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Neću dozvoliti da se unapred odlaže utakmica. Jedino postoji opcija da je neposredno pre početka odloži glavni sudija, ako proceni da uslovi za igranje nisu prihvatljivi. Smatram da Subotičani imaju dovoljno vremena da pripreme teren", izjavio je Bulatović.

On je dodao da bi čak i u slučaju odlaganja, novi termin bio ponedeljak u 13 časova.

"Neka procene da li im se isplati da igraju u ponedeljak, pa u sredu", aludirao je Bulatović na činjenicu da je sredinom naredne sedmice na rasporedu vanredno 25. kolo Superlige.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.