Bukari kao Kostić, Karasi i Šestić

Izvor: B92, 05.Avg.2022, 18:36

Bukari kao Kostić, Karasi i Šestić

Krilni napadač fudbalskog kluba Crvena zvezda Osman Bukari ušao je među legende kluba s Marakane poput Bore Kostića, Stanislava Karasija i Miloša Šestića.

Novi fudbaler Zvezde pridružio se pomenutim igračima kao fudbaler koji je na evropskim utakmicama postigao het-trik za crveno-bele, podsetio je danas klub iz Ljutice Bogdana.

Bukari je postigao tri gola u trijumfu ekipe trenera Dejana Stankovića protiv Pjunika (5:0) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Ligu šampiona.

"Time se za veoma kratak period Bukari našao među slavim imenima, legendama Crvene zvezde koje su uspele da postignu tri gola na zvaničnim evropskim utakmicama. Bora Kostić (Didelanž), Zoran Filipovic (Komloj Banjaž), Stanislav Karasi (Linfild), Vojin Lazarević (Lozana), Miloš Šestić (Avenir), Stevan Ostojić (Panatinaikos), Zoran Antonijević (Linfild), Rajko Janjanin (Benfika) su slavni fudbaleri našeg tima kojima je to već pošlo za nogom.

U novijoj istoriji het-trik su postigli Nikola Žigić (Nistru), Dejan Lekić (Dinamo Tbilisi) i El Fardu Ben (Evropa), a sada ovim odličnim ucinkom sada može da se pohvali i Osman Bukari", stoji na sajtu Crvene zvezde.

Osman Bukari došao je ovog leta u Crvenu zvezdu iz Genta za sumu od dva miliona evra. Krilni napadač iz Gane nastupao je prethodno za Trenčin i Nant.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.