Bukari: Navijači moraju da se smire, dobiće na kraju ono što žele VIDEO

Izvor: B92, 08.Nov.2023, 01:07

Bukari: Navijači moraju da se smire, dobiće na kraju ono što žele VIDEO

Napadač Crvene zvezde Osman Bukari rekao je posle poraza od Lajpciga da nije sve izgubljeno u grupi G Lige šampiona.

Crveno-beli su u 4. kolu poraženi u Beogradu od nemačkog tima rezultatom 2:1 i ostali na jednom bodu, koliko ima i Jang Bojs, sledeći rival sa kojim će se 28. novembrau Bernu boriti za plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

"Falila nam je koncentracija na početku. Posle je bilo bolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali smo izgubili 2:1. Moramo da popravimo našu realizaciju, ali i odbranu. Kao što vidite, dajemo golove, ali i primamo. Potrebno je da imamo više koncentracije, da se jače borimo protiv Jang Bojsa", rekao je Bukari novinarima posle meča.

Može li Zvezda da pobedi u Bernu?

"Da, moguće je. Nadam se da ćemo pobediti".

Da li je Zvezda zaslužila remi protiv Lajpciga?.

"Da, mislim da smo mogli do remija. U drugom poluvremenu smo imali šanse i promašivali ih. Morali smo bolje da ih realizujemo".

Bukari nije znao da objasni kako da Zvezda bude konstantnija i da uvek igra kao u drugom poluvremenu, ali je imao poruku za navijače.

"Mogu da kažem da ih volimo i oni vole nas. Moraju da se smire. Znam da je momenat težak za klub i navijače. Nadam se da će se sve promeniti. Neka nastave da nas podržavaju, a mi ćemo im dati ono što žele na kraju", rekao je Bukari.

Šta ste pričali u svlačionici posle meča?

"Rekli smo jedni drugima da moramo da se smirimo, da budemo aktivniji i pomažemo se više na terenu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.