Budućnost od gotovog napravila veresiju, na kraju jedva došla do pobede!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost od gotovog napravila veresiju, na kraju jedva došla do pobede!

Podgoričani se ''kockali'', ali domaćin nije uspeo da ih kazni.

U trenucima kada je ABA liga i zvanično objavila odluku da se utakmica prethodnog, 13. kola između Budućnosti i Crvene zvezde registruje službenim rezultatom 20:0 u korist Podgoričana, tim Petra Mijovića je upisao još jednu pobedu.

U 14. kolu Budućnost je večeras gostovala u Kopru, gde je teže nego što se očekivalo savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaću Primorsku sa 78:75.

Ovo je Podgoričanima jedanaesta pobeda, a Primorska je pretrpela i šesti poraz, treći uzastopni.

Posle prvog poluvremena činilo se da je pobeda ekipe Budućnosti gotova stvar, jer je na semaforu stajalo 50:32  u njihovu korist, ali drugo poluvreme donelo je potpuno dugačiju sliku na terenu.

Primorska ne samo da se nije predavala, nego je uspela da nadoknadi ogroman rezultatski minus, čak i da povede u poslednjoj četvrtini, ali u samom finišu je ipak presudio veći kvalitet gostiju i njihov znatno veći izbor igrača.

Kobs i Kilpatrik su sa po 15 poena bili najefikasniji u pobedničkoj ekipi, Šehović ih je pratio sa 13, a u ekipi Primorske istakli su se Hodžić sa 23, Vončina sa 17 i Marinković sa 14 poena.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Utakmica između Budućnosti i Zvezde registrovana službenim rezultatom 20:0

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jan.2020

Utakmica 13. kola ABA lige između košarkaških klubova Budućnost i Crvene zvezde, koja nije odigrana zbog izostanka beogradskog tima, registrovana je službenim rezultatom 20:0 u korist podgoričke ekipe, saopšteno je danas na sajtu regionalnog takmičenja...Pored toga, Crvenoj zvezdi biće oduzet...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.