Budućnost konačno u šampionskom ritmu! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2018, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost konačno u šampionskom ritmu! (video)

Branilac titule u ABA ligi prikazao možda i najbolju partiju u sezoni.

U poslednjoj utakmici šestog kola ABA lige, Budućnost je pred svojim navijačima savladala Olimpiju rezultatom 85:69.

Ovo je četvrta pobeda Podgoričana koji su se izdvojili na trećem mestu na tabeli, iza Crvene zvezde i Mega Bemaksa, dok je Olimpija na sedmoj poziciji sa skorom 2-4.

Najveći deo posla ekipa Aleksandra Džikića je odradila već tokom prvog poluvremena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada su stekli čak 22 poena razlike - 45:23 je bilo posle 20 minuta igre.

U nastavku im je ostalo da tu prednost i održe, u čemu su uglavnom uspeli, mada je Olimpija odlično odigrala treću četvrtinu koju je dobila sa 30:19.

Omić i Džekson su predvodili pobedničku ekipu sa po 11 poena, Klark, Gordić i Barović su upisali po 10. Kod gostiju najefikasniji Bubnić sa 13 poena.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EK: Nezaustavljivi Asvel na čelu Partizanove grupe

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018, 00:03

Francuski sastav koji sa klupe predvodi Zvezdan Mitrović vezao je i peti trijumf u Evrokupu...Nakon uvodnog poraza u Valensiji, košarkaši Asvela su ušli u seriju trijumfa, koja u Evrokupu još uvek traje...Sada su se za poraz u prvom kolu revanširali ekipi Valensije, mada ne sa kamatom, kako su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.