Budućnost: ABA potvrdila – ne postoji razlog da se ne igra utakmica

Izvor: B92, 31.Dec.2019, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost: ABA potvrdila – ne postoji razlog da se ne igra utakmica

KK Budućnost je saopštila da je potvrđeno odigravanje meča 13. kola ABA lige proiv Crvene zvezde mts.

"KK Budućnost Voli obavještava javnost o prijemu službenog dopisa kojim ABA liga potvrđuje da je od Uprave policije službeno informisana da ne postoje razlozi da se utakmica u Podgorici ne odigra, jer sigurnost igrača i stručnog štaba ni u kom slučaju nije ugrožena, kao i da će se od momenta dolaska gostiju u Crnu Goru, boravka u njoj za vreme trajanja utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nakon nje osećati bezbedno", navodi se u saopštenju.

Kapije SC "Morača" će biti otvorene od 16 časova, pa KK Budućnost Voli moli sve navijače da dođu što ranije u dvoranu kako bi se izbegle gužve na ulazima.

"Klub i ovom prilikom ističe da od svojih navijača očekuje domaćinski doček gostiju i fer i sportsko navijanje".

Utakmica između Budućnosti i Zvezde je zakazana za 18 časova. Za 16.30 u Beogradu je zakazana vanredna konferencije predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.