Bronovicki: Ne odustajem od naplate duga

Izvor: TV Arena Sport, 04.Nov.2014, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronovicki: Ne odustajem od naplate duga

Bivši fudbaler Crvene zvezde Gžegorž Bronovicki poručio je upravi ovog Jelen Superligaša da nema nameru da odustane od potraživanja duga od 840.000 evra.

˝Zvao me je pre nekoliko dana kapiten Nikola Mijailović i zamolio me da pristanem da mi se plati u dve rate. Složio sam se nekako i rekao mu da nije problem da sačekam još tri meseca, ali da je problem to što iz Zvezde ne uplaćuju pare već šest >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << godina! Zato sam skeptičan i mislim da će ponovo pokušati da me prevare. Niko me sa „Marakane“ od čelnika kluba nije zvao od kada sam otišao iz Beograda (2008. godine), a čujem sada da pričaju svašta okolo, da sam pijanac, prevarant i druge neistine˝, kaže Bronovicki.

Spisak i satnicu utakmica koje uživo prenosimo na našoj televiziji pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti ili nas pratite na Facebook-u  i Twitter-u.

Nemate Arena Sport kanale?

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje fudbalske prenose.
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.