Brazilac na probi u Zvezdi, Lalatović potvrdio da Luković dolazi!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac na probi u Zvezdi, Lalatović potvrdio da Luković dolazi!

Na terenu u Modriči u dresu Zvezde neočekivano se našao Brazilac Luis Enrike koji je neposredno pred meč stigao na probu na Marakanu. Luković jača odbranu na proleće

Po završetku jesenje polusezone svima je postalo jasno da Crvena zvezda nema kvalitet za odbranu titulu i ukoliko tokom zime ne dovede nekoliko igrača koji će nivo igre podići na viši nivo pehar namenjen šampionu države mogao bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ponovo da se vrati u Humsku.

Konačno se nazire kraj sage srpskog šampiona i Aleksandra Lukovića. Očekuje se da bivši reprezentativac Srbije bude prva lasta crveno-belih. To je potvrdio i trener Nenad Lalatović.

- Tačno je da će Luković igrati za Zvezdu. Dete je kluba, zna kako se nosi ovaj dres. Uz njega će mladi fudbaleri da napreduju – istakao je Lalatović.

Foto: crvenazvezdafk.com

Na pomolu je brza finalizacija transfera, ostalo je još samo da se utvrde detalji, dok je načelan dogovor već postignut.

Na meču u Modriči viđeno je još jedno novo lice. Reč je o Luisu Enrikeu, Brazilcu koji je stigao na probu na preporuku Stanislava Karasija.

- Enrike će provesti određeno vreme na probi. Teren je bio težak, stigao je pola sata pred utakmicu. Razmislićemo u narednom periodu da li nam je potreban – jasan je bio Lalatović.

Takođe, spekuliše se sa dovođenjem fudbalera Domžala Džošue Parkera koji iza sebe ima višegodišnje iskustvo igranja u Engleskoj.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.