Braun hladnokrvno presudio Zvezdi, pa biranim rečima govorio o crveno-belima!

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2021, 23:04

Braun hladnokrvno presudio Zvezdi, pa biranim rečima govorio o "crveno-belima"!

Amerikanac je večeras upisao 13 poena, dva skoka i dodao četiri asistencije.

Neverovatno uzbudljiv meč videli smo večeras u Beogradu gde Crvena zvezda umalo nije savladala Fenerbahče, na kraju bilo je 73:71.

"Crveno-belima" je presudio njihov bivši košarkaš Lorenco Braun koji je u poslednjim trenucima meča doneo pobedu turskoj ekipi.

Amerikanac nakon meča nije krio zadovoljstvo trijumfom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Osećam se sjano, neverovatna pobeda na strani, Zvezda je igrala sjajno, odlično je da možemo da se vratimo kući s pobedom. Veoma važna pobeda, imali smo uspone i padove, ali na kraju su se stvari preokrenule za nas. Znam mnoge igrače, imam ovde prijatelje, sa Džordanom Lojdom i Lengstonom Holom sam stari prijatelj, sjajno je bilo vratiti se ovde", kazao je Braun nakon meča.

Braun je večeras upisao 13 poena, dva skoka i dodao četiri asistencije.

Au, kakva drama! Da li je moguće!?

Posted by Sportske.net on Thursday, 7 January 2021
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.