Božović o smeni Bahara: Začudila me je odluka, Zvezda je kvalitetnija od Partizana

Izvor: B92, 23.Dec.2023, 16:16

Božović o smeni Bahara: Začudila me je odluka, Zvezda je kvalitetnija od Partizana

Crvena zvezda je posle više od četiri godine izgubila večiti derbi od Partizana 2:1.

Cenu lošeg rezultata u derbiju i u jesenjem delu sezone u Superligi i Ligi šampiona je platio trener crveno-belih Barak Bahar.

Nije dugo trebalo crveno-belima trebalo da pronađu novog trenera, tako da je novi šef struke Crvene zvezde Vladan Milojević.

Poslednja dešavanja u Zvezdi prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bivši trener ekipe iz Ljutice Bogdana, Miodrag Grof Božović.

"Začudilo me je da su uopšte i promenili trenera kad kažu da je tako dobro radio. Doveden je kao deo ozbiljnog projketa, na tri godine. Smenjen je kad Partizan ima bod više, a znamo da će Zvezda da bude prva jer ima mnogo kvalitetniji tim i ekipe ne mogu da se porede", rekao je Božović.

Božović je dao svoj komentar 171. večitog derbija.

"Sadržajan, jedan od boljih u poslednje vreme. Doduše, bilo je i mogo grešaka. Partizan je bio gladniji pobede, nekako je uvek tako".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.