Božović: Teška utakmica u Subotici, moraćemo da kopamo

Izvor: Press, 21.Okt.2016, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Teška utakmica u Subotici, moraćemo da "kopamo"

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegov tim najbolji u Srbiji, iako smatra da ima nedostatke u igri, ali da se nada dobroj partiji i pobedi u Subotici protiv Spartaka u 13. kolu Superlige Srbije.
foto: tanjug.rs
Trener fudbalera Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Miodrag Božović rekao je da je njegov tim najbolji u Srbiji, iako smatra da ima nedostatke u igri, ali da se nada dobroj partiji i pobedi u Subotici protiv Spartaka u 13. kolu Superlige Srbije.
"Očekuje nas teška utakmica, Spartak je najprijatnije iznenađenje, efikasni su, ali i primaju dosta golova. Teren će biti vrlo loš, ako mislimo da donesemo dobar rezultat moraćemo da pružimo maksimum", rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.
Uprkos lošem terenu, Božović veruje da da će meč u Subotici biti sa mnogo pogodaka, nada se više u mreži domaćina.
"Utakmice koje igramo su pune šansi i golova, ne bi trebalo ništa drugačije da bude u Subotici. Nadam se da ćemo mi dati više. Teren je isti i za nas i za njih. Moramo da se borimo više nego i stavimo igrače koji mogu da "kopaju"
On je dodao da Mihailo Ristić i Gelor Kanga zbog povreda neće biti u sastavu za sutrašnji meč.
"Ristić je dugo pauzirao zbog povrede. Ko će igrati umesto Kange? Neće Andrija Luković i David Babunski, već neko treće", poručio je Božović i naglasio da će Ognjen Mudrinski sigurno imati dodatan motiv, kao i svi bivši fudbaleri Crvene zvezde.
Prema njegovim rečima, nije sve idealno u igri crvo-belih jer su i oni od krvi i mesa.
"Da je sve idealno lako bismo sve pobeđivali. Jesmo najbolji, ali nismo toliko superiorni. Nedostaci pokazuju da smo od krvi i od mesa", rekao je crnogorski trener.
Božović se osvrnuo na interesovanje zagrebačkog Dinama i Olimpije iz Ljubljane za Bubunskog, kazavši da je klub spreman za pregovore.
"Ne znam ko ne da Babunskog. Uvek mogu da dođu, razgovaraju i uzmu ga. Tu nema problema", zaključio je Božović.
Utakmica između Spartak Ždrepčeve krvi i Crvene zvezde igra se sutra od 15 sati u Subotici.
 
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Rus obožava Srbiju: Božović nosi Putina, hoće li on Vučića?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2016, 12:34

Uoči utakmice 13. kola Superlige Srbije u kom će Spartak u Subotici ugostiti Crvenu zvezdu trener domaće ekipe Andrej Černišov dao je zanimljiv intervju za list Alo...Poznato je da je trener Crvene zvezde Miodrag Božović veliki poštovalac lika i dela predsednika Rusije Vladimira Putina, a kakvo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.