Božović: Ako treba da odemo...

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: "Ako treba da odemo..."

Šef stručnog štaba vicešampiona Srbije Miodrag Božović izjavio je nakon remija sa Radničkim da je prvenstvo tek počelo i da izgubljeno može da se nadoknadi ali da "ako neko misli da treba da ode posle trećeg kola" nema problem sa tim da napusti klub.

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su peti bod nakon tri odigrane utakmice u domaćem šampionatu pošto su u prvoj utakmici trećeg kola Superlige odigrali 1:1 protiv Radničkog iz Niša.

Nakon duela na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Rajko Mitić" trener Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da su gosti zasluženo odneli bod iz Beograda iako je njegov tim imao šansu da osvoji sva tri.

"Radnički se odlično i organizovao branio. Nismo stvorili mnogo prilika u prvom poluvremenu, a u finišu tog dela igre spasao nas je Rajković. U nastavku smo sa igračem više stvorili pritisak, imali smo mnogo centaršuteva i promašili penal. Bod zasluženo ide u Niš" kazao je Božović.

Nezadovoljna igrom Božovićevog tima publika je pred kraj susreta počela da napušta tribine uz povike "Uprava napolje", a strateg crveno-belih objasnio je šta misli o tome.

"Mnogi će reći šta ovaj 'lupa', ali tek je počela sezona i ima još dosta da se igra. Ako neko misli da treba da se ide posle trećeg kola, onda dajte da odemo" ironično je poručio Božović.

Popularni Grof odgovorio je i na pitanje novinara koje se ticalo Vukana Savićevića i Džošue Parkera, odnosno njihovog "forsiranja" iako malo pružaju na terenu.

"Ne forsiram Parkera i Savićevića. Vukan je na pripremama bio jedan od najboljih, mnogo trči. Grujić je stigao među poslednjima sa Svetskog prvenstva na Novom Zelandu. Sve je moja greška i radim samostalno, bez pritisaka uprave i menadžera" zaključio je Božović.

Trener Crvene zvezde za kraj je poručio da će za bolje rezultate biti potrebna nova pojačanja ali i vremena da se ekipa uigra što ne biva "preko noći".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.