Boško Janković ponovo na “Marakani” i ima važnu poruku za Delije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 10:34

Boško Janković ponovo na “Marakani” i ima važnu poruku za Delije

Miljenik crveno-bele publike.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu dočekuju na prolećnoj premijeri fudbalere Voždovca. Nekadašnji miljenik zvezdaške publike Boško Janković redovno prati utakmice crveno-belih i poziva navijače da u subotu ispune stadion “Rajko Mitić”.

- Siguran sam da su se navijači uželeli Marakane, nakon zimske pauze koja dugo traje u srpskom fudbalu. Kao neko ko je igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred ispunjenim tribinama Zvezdinog stadiona, mogu iz iskustva da kažem da nema lepšeg osećaja za jednog igrača od onog kada izađe na teren iz tunela i oseti huk Delija. Svaka utakmica je veoma bitna, a sezona se nastavlja od Voždovca. Čuo sam da je klub omogućio besplatan ulaz, te sam siguran da će zvezdaši iskoristiti lepo vreme i napraviti sjajnu atmosferu na prolećnoj premijeri. Kad god sam u mogućnosti pratim utakmice uživo, te je dolazak na prolećnu premijeru obavezan. Ciljevi u Zvezdi su uvek jasni, to je dupla kruna na kraju sezone. Siguran sam da ekipa ima kvalitet i da će uz pomoć navijača, koji su uvek bili simbol Crvene zvezde uspeti da nastavi niz osvajanja titula– istakao je Boško Janković za klupski sajt.

Duel gradskih rivala se igra u subotu od 16.30 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Boško Janković pozvao navijače na "Marakanu"

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2024

Fudbalere Crvene zvezde očekuje početak proljećenog dijela sezone, kada će se u subotu od 16.30 časova sastati sa ekipom Voždovca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.