Bosančić: Znam šta znaju Babović i Odita

Izvor: Mondo, 03.Okt.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosančić: Znam šta znaju Babović i Odita

Pred treći start u dresu Crvene zvezde, Miloš Bosančić kaže da će saigračima ispričati sve što zna o igri Stefana Babovića i Obiore Odite.

Foto: MN Press

Miloš Bosančić polako ulazi u formu i preuzima brigu o kreaciji igre Crvene zvezde.

U subotu u 18 časova trebalo bi da zabeleži treći uzastopni start u crveno-belom dresu, u Superligi. Prethodna dva puta kada je igrao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u mečevima sa Novim Pazarom (2:0) i Borcem u Čačku (0:1), Zvezda je osvajala bodove.

Ovog puta, Bosančić neće imati samo ulogu "trekvartiste", već i savetodavca.

Dvojicu najopasnijih igrača Voždovca, ofanzivnog vezistu Stefana Babovića i centarfora Obioru Oditu, poznaje iz zajedničkih dana u Partizanu.

"Oni imaju dobru ekipu, jaki su individualno. Ali, kako mi uđemo u utakmicu, tako će se ona odvijati. Ne smemo da ih potcenimo", rekao je Bosančić u petak, tokom konferencije za medije na kojoj je govorio i trener šampiona Nenad Lalatović.

"Moramo da gledamo samo sebe i verujem da ćemo zabeležiti novu pobedu. Igrao sam u Partizanu sa Oditom i Babovićem, dobro ih poznajem i preneću informacije saigačima iz odbrane", poručio je Bosančić.

On i dalje čeka prvi gol i prvu asistenciju u crveno-belom dresu. Navijači bi voleli da to bude već u subotu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.