Borjan želi Zvezdu da digne u nebesa!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 23:37

Borjan želi Zvezdu da digne ''u nebesa''!

Presrećan je golman i kapiten Crvene zvezde posle večerašnjeg uspeha.

Crvena zvezda nastavlja svoj evropski put u Ligi Evrope i jedini je preostali predstavnik Srbije ove sezone na evropskoj sceni.

Velike zasluge za to idu i kapitenu Milanu Borjanu, koji je bio jedan od najzaslužnijih i za prethodna tri Zvezdina plasmana u grupne faze evropskih takmičenja.

Iako se pre tri godine plasman u Ligu Evrope posmatrao kao istorijski uspeh, a sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao nešto već uobičajeno, Borjan se i najnovijem rezultatu podjednako raduje.

"Četiri godine zaredom igramo u Evropi, svi navijači treba da budu ponosni. Sada da prođemo grupnu fazu i da dižemo Zvezdu sve više i više - u nebesa", rekao je Borjan za RTS.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.